مشاوره خانواده فرآیندی است که در آن به حل مشکلات خانواده و مسائل پیچیده پرداخته می شود. هر فردی با هدف تشکیل خانواده شاد و موفق ازدواج می کند. اختلافات همیشه در زندگی بوده است اما اگر به موقع برای حل آن ها اقدام نشود می تواند به مسائل جدی تری از جمله سردی رابطه، طلاق عاطفی و یا طلاق واقعی منجر شود.
مشاوره خانواده از این حیث که به موقع به کشف، بررسی و حل مسائل می پردازد از جدی شدن مسائل میان زوجین جلوگیری می کند. بسیار حائز اهمیت است. در ادامه با مرکز مشاوره هم اندیشان همراه شوید تا به خدمات مشاوره خانواده و تاثیرات مثبتی که می تواند در زندگی شما ایجاد کند بپردازیم.
همچنین شما عزیزان میتواند در صورت نیاز با شماره گیری 02191023933 با مشاوران مجرب و با تجربه مرکز مشاوره هم اندیشان در ارتباط بوده و قبل از اینکه مشکلات و اختلافات، خانواده شما را از هم بپاشد؛ برای حل آن اقدام کنید.
مشاوره خانواده چیست و چه اهمیتی دارد؟
یکی از شاخه های روان درمانی، مشاوره خانواده است. این مشاوره می تواند استرس و تعارضات بین اعضای خانواده را تا حد زیادی کاهش دهد؛ بدین ترتیب ارتباطات این اعضای خانواده بیشتر می شود و می توانند به راحتی و صادقانه با یکدیگر صحبت کنند و احساسات خود را ابراز کنند.
از آنجایی که اغلب مشاوره خانواده برای پیشگیری است تا درمان، بنابراین توصیه می شود افراد همواره مشاور خانواده را در کنار خود داشته باشند.
یک مشاوره خوب و حرفه ای با توصیه ها و راهنمایی هایی که ارائه می دهد، از بروز مشکلات متعدد در خانواده، مانند اختلاف، اعتیاد و… جلوگیری می کند. در بسیاری از منابع مشاوره ازدواج، مشاوره زوجین و مشاوره کودکان نیز جزئی از مشاوره خانواده است.
مشاور خانواده کیست و چه کمکی به خانواده می کند؟
یک مشاور خانواده، دانش آموخته ارشد یا دکتری روانشناسی است که در زمینه روان درمانی و سیستم های خانوادگی آموزش دیده است. این فرد می تواند اختلالات روانی و عاطفی را در چارچوب ازدواج و سیستم های خانوادگی حل کند.
این متخصص می توانند گستره وسیعی از مشکلات خانواده را شناسایی و برطرف کنند و باید در زمینه خانواده درمانی و ازدواج حداقل 2 سال تجربه بالینی داشته باشند.
مزیت های دریافت مشاوره خانواده کدامند؟
همان طور که می دانید، خانواده اولین اجتماعی است که افراد آن را تجربه می کنند؛ این اجتماع باید سلامت کافی را داشته باشد، تا اعضای آن بتوانند با آرامش وارد اجتماعات بزرگتر شوند.
دریافت مشاوره خانواده، به افراد یک خانواده کمک می کند تا مشکلات و معضلات را بهتر بررسی کنند و به خوبی بتوانند آن ها را حل کنند. دریافت مشاوره ی خانواده مزایای متعددی دارد که در ادامه به شرح برخی از آنها می پردازیم.
بهبود روابط خانوادگی
معمولا در هر خانواده ای مشکلاتی وجود دارد، که این مشکلات گاهی باعث ایجاد فاصله و قطع ارتباط اعضاء خانواده می شوند. این فاصله ها منجر به مشکلات بزرگتری در بستر آینده خانواده می شود؛ بنابراین وجود یک مشاور خوب می تواند به افراد خانواده کمک کند تا نقش خود را در خانواده درک کنند.
این مشاور از فروپاشی خانواده جلوگیری کرده و به افراد کمک می کند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و حرف ها و احساسات خود را صادقانه ابزار کنند.
شادتر شدن خانواده
امروزه وقتی افراد دچار استرس می شوند و یا با مشکلی مواجه هستند، به سراغ ابزارهای هوشمند (تلویزیون، تلفن های هوشمند و…) می روند؛ در واقع با این کار می خواهند به نوعی از شرایط فرار کنند و این مساله باعث نگرانی و استرس سایر اعضاء خانواده می شود.
مشاور خانواده در این مواقع به افراد کمک می کند که با مشکلات خود روبرو شوند؛ همچنین نقش اعضای خانواده را در حل مشکل، درک کنند. این مساله باعث می شود که اعضاء خانواده در کنار هم مشکلات را حل کنند و زندگی شادتری داشته باشند.
بهبود روابط و تقویت پیوندها
در برخی از خانواده ها، فرزندان با یکدیگر درگیری دارند؛ این درگیری ها که ناشی از حسادت است، مشکلات دیگری را نیز در پی خواهد داشت. بسیاری از والدین این مساله را درک نمی کنند و به همین علت فرزندان شان با احساسات حل نشده تربیت می شوند.
دریافت مشاوره در این مورد، کمک بزرگی به والدین خواهد کرد. والدین می توانند با شناخت و درک فرزندانشان، اختلافات بین آن ها را حل کنند؛ همچنین صحبت مشاور با تک تک فرزندان باعث می شود که آنها رابطه بهتری با هم داشته باشند.
ایجاد عزت نفس
همه ما برای اینکه بتوانیم مشکلات زندگی خود را حل کنیم، به عزت نفس نیاز داریم. افرادی که عزت نفس ندارند، در برابر مشکلات فردی و اجتماعی، آسیب پذیرتر هستند. بطور کلی اگر والدین عزت نفس نداشته باشند، به احتمال زیاد، فرزندان نیز عزت نفس نخواهند داشت.
وجود یک روانشناس و ارائه مشاوره به افراد خانواده کمک خواهد کرد که بیشتر همدیگر را بشناسند و درک کنند. بنابراین اعضاء خانواده احساس خوبی نسبت به خودشان و ارزش هایشان خواهند داشت.
تقویت عزت نفس در افراد به آنها کمک خواهد کرد که زندگی مثبت تر و شانس موفقیت بیشتری داشته باشند.
جلوگیری از طلاق
یکی از بزرگترین خطراتی که زندگی افراد را تهدید می کند، طلاق است. البته در برخی از مواقع ممکن است که افراد برای رهایی چاره ای جز طلاق نداشته و دلیل موجه ای برای آن داشته باشند؛ اما در بسیاری از موارد، دریافت مشاوره خانواده از یک مشاور با تجربه و کاربلد می تواند به زوج ها کمک کند تا زندگی خود را نجات دهند.
مشاور می تواند دلایل سوءتفاهم و درگیری را در خانواده شناسایی کند؛ سپس به افراد در حل مشکلات و بهبود روابط کمک کرده و باعث استحکام خانواده شود.
حتی در صورتی که یکی از افراد برای طلاق مصمم باشد، سایر افراد خانواده می توانند با دریافت مشاوره، با این موضوع بهتر کنار بیایند و پذیرش آنها بالاتر خواهد رفت.
سلامت روحی و جسمی
آرامش روحی علاوه بر سلامت روان، برای سلامت جسم نیز بسیار مفید است. زمانی که افراد بتوانند یکدیگر را درک کنند و در کنار هم زندگی خوبی داشته باشند، سلامت روحی آنها بهبود یافته و آستانه تحملشان بالاتر می رود. این آرامش و توانایی بر سلامت جسمی افراد نیز تاثیرگذار خواهد بود.
انواع مشاوره خانواده
خانواده درمانی حمایتی
خانواده درمانی روان پویشی
خانواده درمانی سیستمیک
استفاده از تکنیکهای درمان شناختی – رفتاری
وقت و زمان مناسب برای مراجعه به مشاور خانواده
زمانی که فکر می کنید مشکلات خانوادگی بزرگ شده اند و قادر به حل یا مدیریت آنها نیستید، باید به مشاور مراجعه کنید. مشاور در موارد مختلفی به شما کمک خواهد کرد تا مشکل را پشت سر بگذارید.
این موارد عبارتند از:
- زمانی که فرزندان با مشکلاتی مانند مدرسه، اختلالات تغذیه ای و… مواجه هستند.
- زمانی که یک تغییر بزرگ در خانواده ایجاد شود؛ مانند یک حادثه طبیعی، زندانی شدن یکی از اعضاء خانواده، تغییر مکان و…
- زمانی که یکی از اعضاء خانواده به طور ناگهانی فوت کند.
- زمانی که یک عضو جدید به خانواده اضافه شود؛ مانند تولد یک فرزند یا فرزندخواندگی
- زمانی که خشونت خانوادگی وجود دارد.
- زمان طلاق
- زمانی که پدر و مادر اختلاف دارند.
- زمانی که مشکلات رفتاری کودکان وجود دارد.
- زمانی که خواهران و برادران با هم مشکل دارند.
- زمانی که خیانتی اتفاق می افتد.
- مشکلات یا اختلاف نظر در مورد مسائل و مشکلات مالی
اگر یکی از مشکلاتی که در بالا گفته شد، در خانواده شما وجود دارد، می توانید با مرکز مشاوره هم اندیشان تماس بگیرید. این مرکز با اتکا به مشاوران خانواده باتجربه خود، به شما در حل مسائل خانواده و داشتن یک خانواده شاد کمک خواهد کرد.
با تماس با شماره 02191023933 یک وقت مشاوره خانواده برای شما رزرو می شود که می توانید در زمان رزرو شده با مرکز مشاوره هم اندیشان تماس گرفته و با بهترین مشاوران خانواده صحبت کنید.
اهداف و وظایف مشاوره خانواده
هدف مشاوره خانواده بهبود روابط افراد خانواده و کمک به حل مسائل و مشکلات آن است. در حالت کلی مشاوره خانواده با اهداف زیر انجام می شود:
مشاوره پیش از ازدواج
در این نوع از مشاوره خانواده به افراد کمک می شود تا با در نظر گرفتن معیارهای درست انتخاب همسر و یادگیری مهارت های ارتباطی ازدواج موفقی را داشته باشند.
خانواده درمانی
وظایف مشاوره خانواده در خانواده درمانی شامل حل مسائل و مشکلات بزرگ و پیچیده ای است که در برهه هایی از زندگی مشترک ایجاد می شود که از جمله آن ها می توان به مشکلات رفتاری و روانی در افراد است.
مشاوره زناشویی
در این نوع مشاوره به زوجین کمک می شود تا ضمن یادگیری مهارت های زندگی زناشویی با هم رشد کنند به همدیگر توجه مثبت داشته باشند.
سکس تراپی
وظایف مشاور خانواده در سکس تراپی شامل درمان مشکلات جنسی است که در اثر مسائل روانی ایجاد شده اند. این مشکلات تاثیر زیادی در بنیان خانواده داشته و اهمیت زیادی دارد.
مشاوره خیانت زناشویی
وظایف مشاور خانواده در خیانت زناشویی شامل کمک به زوجین در علت یابی خیانت و رد شدن از رنجش ها است.
مشاوره طلاق
مشاور خانواده به زوجینی که قصد طلاق از هم را دارند کمک می کند تا تصمیم درستی گرفته و از حق و حقوق خود در هنگام طلاق اطلاع داشته باشند
ویژگی های یک دکتر مشاوره خانواده خوب
بدون کوچکترین قضاوتی به صحبت های مراجعان گوش می کند.
امانت دار اسرار خانوادگی شما است.
شرایط و باورهای خانوادگی شما را درک می کند.
هرگز شما را نصیحت نمی کند؛ بلکه راهکار نشان می دهد.
به کوچکترین مشکلات شما توجه کرده و برای آن راهکار ارائه می دهد.
مشکلات شما را در زمان معقولی حل می کند؛ به این معنا که جلسات خانواده درمانی را بی جهت افزایش نمی دهد.
چگونه بفهمیم کدام مشاور برای خانواده شما مناسب است؟
مشاور خانواده ای برای شما مناسب از ضمن این که اخلاق حرفه ای بالایی داشته و در زمینه مشاوره و راهنمایی خانواده ها تجربه و دانش کافی را داشته باشد.
مهمتر از همه اینکه شما باید با مشاوره خانواده احساس راحتی کنید چرا که باید در مورد اسرار خانواده تان با او صحبت کنید.
دریافت مشاوره از متخصص ترین و بهترین مشاوره خانواده کشور
امروزه آگاهی افراد نسبت به گذشته بیشتر شده است و همه به دنبال راه هایی هستند که آرامش روحی خود را بهبود دهند؛ دریافت مشاوره نیز یکی از راه کارهایی است که به افراد کمک می کند تا از فشارهای روحی خود بکاهند.
از آنجایی که سلامت روانی خانواده بسیار اهمیت دارد، دریافت مشاوره خانواده نیز بسیار مهم می شود. این مشاوره ها می توانند به صورت حضوری و غیر حضوری باشند تا افراد از هر جایی بتوانند از خدمات ارائه شده استفاده کنند.
باید توجه داشت که مشاور و روانشناس باید مهارت و توانایی بررسی شرایط و درک موضوع را داشته باشد، تا بتواند تعارض ها و مشکلات خانواده را به خوبی حل و فضل کند؛ بنابراین همواره در انتخاب مشاور خانواده دقت کنید.
مشاوره خانواده تلفنی
مشاوره تلفنی خانواده به صورت فردی یا گروهی انجام می شود و در آن، مشاور خانواده با فرد یا افراد خانواده صحبت کرده و به مشکلات پی می برد.
پس از بررسی ها، مشاور راه حل خود را ارائه می دهد و با دادن آگاهی، دیدگاه درست را به فرد نشان می دهد و در صورت نیاز، به فرد مهارت مقابله با مسائل و مشکلات را آموزش می دهد.
این مشاوره برای افرادی خوب است که به علت مشغله، نمی توانند به صورت حضوری در مراکز مشاوره حضور داشته باشند و یا به مراکز مشاوره دسترسی ندارند؛ در نتیجه این افراد به راحتی می توانند با تنظیم وقت مشاوره از مزایای مشاوره خانواده بهره مند شوند.
دریافت مشاوره ی حضوری مشاوره خانواده
در این نوع مشاوره فرد با تعیین وقت مشاوره، به تنهایی یا با اعضای خانواده در مرکز مشاوره حضور یافته و به صورت حضوری با مشاور صحبت کرده و از او راهنمایی و راه حل می گیرد.
در این نوع مشاوره به دلیل حضوری بودن، تشخیص مشکل دقیق تر صورت می گیرد و آموزش های مشاور خانواده بیشتر در ذهن درمان جو ها می ماند.
این شیوه به درد افرادی می خورد که مشکلات آن ها حاد و پیچیده شده است.
مشاوره خانواده حضوری بهتر است یا تلفنی؟
مراجعه به روانشناس و دریافت مشاوره، به یکی از ضرورت های زندگی امروزی تبدیل شده است. اما بسیاری از افراد زمان کافی برای مراجعه به روانشناس را ندارند؛ هزینه مراجعه به روانشناس نیز بالا است؛ برای حل این مشکل مشاوره خانواده حضوری به شما پیشنهاد می کنیم.
در این نوع از مشاوره هزینه بسیار پایین تر از مشاوره حضوری بوده و از طرفی در زمان رفت و آمد نیز صرفه جویی می شود.
در جلسه مشاوره خانواده چه کارهایی انجام می شود؟
ابتدا مشاور با اعضای خانواده صحبت می کند تا مشکل را درک کند و از آن ها سوالاتی می پرسد تا مشکل را از دیدگاه هر کدام بررسی کند؛ سپس مشاور خانواده طرح درمانی خود را تعیین می کند.
باید اشاره کنیم که این طرح بدون سرزنش و مقصر دانستن اعضای خانواده اجرا می شود. همچنین مشاوره خانواده باعث می شود اعضای خانواده بهتر با هم ارتباط بگیرند و بتوانند مشکلات خود را از طریق بهتری حل کنند.
علاوه بر آن مشاور خانواده با مهارت هایی که به خانواده یاد می دهد، به آن ها کمک می کند در مواقع بروز اختلاف، آن را به خوبی مدیریت کنند.
در مشاوره خانواده چه مواردی آموزش داده می شود؟
- مهارت گوش دادن موثر
- مهارت های ارتباطی
- تفکر قبل از نشان دادن واکنش
- احترام به مرزهای اعضای خانواده
- نحوه احترام به کودک
- توسعه مکالمه
- همدردی
- توجه مثبت و بی قید و شرط
- تشخیص احساسات از هم
- کمک درست به عزیزان
- نحوه درخواست و دریافت کمک به عزیزان
سوالات جلسات مشاوره خانواده
در حالت کلی چنین سوالاتی پرسیده می شود:
اختلاف دقیق ما بر سر چه مسائلی است؟
چه چیزهایی شما را دچار تنش کرده؟
الگوی رفتاری و ارتباطی اشتباه شما چیست؟
نقاط ضعف و قوت هر کدام از افراد خانواده چیست؟
چه چیزی شما را به هم پیوند می دهد؟
ساختار قدرت در خانواده شما چگونه است؟
چه چیزی باعث شده نقش افراد در خانواده درست کار نکند؟
پس از این که به این سوالات را از شما پرسید و پاسخ های شما را ارزیابی کرد، برای رفع مشکلات به شما راهکارهای علمی می دهد و شما را آموزش می دهد.
هزینه مشاوره خانواده
بسته های مشاوره مرکز هم اندیشان از 10 دقیقه تا 60 دقیقه است که با احتساب 40 الی 50 درصد تخفیف برای هر بسته مشاوره ای از 75 هزار تومان تا 210 هزار تومان متغیر است.
آیا مشاوره خانواده موثر است؟
تحقیقات نشان می دهد مشاوره خانواده و سایر رویکردهای خانواده محور، تاثیر زیادی در بهبود روابط ما بین اعضای خانواده به خصوص کودکان و نوجوانان دارد.
این تاثیرات شامل موارد زیر است:
رفع مشکلات مربوط به خواب و تغذیه و دلبستگی نوزادان
آگاه سازی والدین و بهبود کودک آزاری و بی توجهی
بهبود مشکلات داخل و خارج از خانواده در نوجوانان
فرزند پروری موثر
بهبود شرایط رفتاری
رفع مشکل اختلال در غذا خوردن
سخن آخر
برای اینکه بتوانید یک خانواده گرم، شاد و همراه داشته باشید، بهتر است همواره در ایجاد تعامل و ارتباط با تک به تک اعضاء خانواده بکوشید. چنانچه حل مشکلی خارج از توان شما بود، دریافت مشاور خانواده را در برنامه کار خود بگذارید.
دریافت مشاوره صحیح به شما کمک خواهد کرد تا بنیان های خانواده خود را مستحکم کنید و در برابر فشارهای روحی و روانی که اجتماع و محیط بر شما وارد می کند، کمتر آسیب ببینید.
اگر در خانواده خود با مسائلی برخورد کردید که لاینحل به نظر می رسد دریافت مشاوره خانواده می تواند کمک زیادی به شما بکند. اگر زمان زیادی برای مراجعه به مراکز مشاوره ندارید؛ مرکز مشاوره هم اندیشان خدمات مشاوره تلفنی را برای این افراد ایجاد کرده است.
شما می توانید با مرکز مشاوره هم اندیشان تماس گرفته و با مشاوران باتجربه ما مسائل خود را مطرح کرده و راه حل های خوبی دریافت کنید. می توانید با بهترین مشاوران خانواده در مورد مسائل خود صحبت کرده و راهکارهای اصولی را دریافت کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی، با شماره 02191023933 تماس بگیرید.
سوالات متداول
مشاور خانواده کیست؟
مشاور خانواده متخصصی است که می تواند استرس و تعارضات بین اعضای خانواده را تا حد زیادی کاهش دهد و ارتباطات بین اعضای خانواده را افزایش دهد و مهارت های بیان احساسات را به افراد خانواده آموزش دهد.
مزیت های دریافت مشاوره خانواده کدامند؟
بهبود روابط خانوادگی – شادتر شدن خانوادگی – بهبود روابط و تقویت پیوندها – ایجاد عزت نفس – جلوگیری از طلاق – ایجاد سلامت جسمی و روحی و…
مشاوره تلفنی چه مزیت هایی دارد؟
هزینه آن کمتر از مشاوره حضوری است. همچنین در زمان فرد صرفه جویی می شود؛ چرا که نیازی به رفت و آمد نیست و با یک تلفن می توان به بهترین مشاوران دسترسی پیدا کرد.
سلام راستش یه موضوعی هست واقعا برام شده اعصاب خوردکن و سوهان روحم شده همسرم موقع سکس دوست داره انگشتش و التش را در کونم فرو کند و من همیشه ممانعت کردم و اصلا خوشم نمیاد ولی همسرم درک نمی کنه و همیشه سر این موضوع جنگ و دعوا داریم و به هیچکس و اشنا نمی توان بگویم و راهنمایی بخواهم و از رفتن نزد مشاور نیز شرمسارم و با داشتن دو پسر 25 و 28 ساله نیز امکان طلاق گرفتن می دونم درست نیست به هرروی این شماره موبایل همسرمه اگه محبت کنید باهاش صحبت کنید و این مطلب را برایش توجیه کنید یه دنیا ممنون شما خواهم شد با تشکر فراوان
سلام و خسته نباشید به مشاورای سایت هم اندیشان
بنده یه پسر 20 ساله دارم که قبلا رابطه خوبی باهم داشتیم اما الان چن ماهی میشه دائما باهم جنگ و دعوا داریم چن روز پیش مادرش از جیبش سیگار پیدا کرده نمیدونم چیکار کنم فامیلامون گفتن از مشاوره خانواده کمک بگیر و یکی از همکارام گف که از مشاوره های شما استفاده کرده و نتیجه گرفته
لطفا بهم جواب بدین ممنون
سلام و وقت بخیر خدمت شما
من 6 سال هست که ازدواج کردم و در اوایل زندگی خیلی خوبی داشتیم. ولی چند ماهی هست که به همسرم شک کردم. چون رفتارهاش شک بر انگیزه. زیاد با گوشی بازی میکنه و شب ها دیر میاد خونه
چطور میتونم از شما راهنمایی بگیرم؟
سلام من 10 ساله با شوهرم ازدواج کردم و یه بچه 4 ساله هم دارم چن سال پیش همسرمو با یه خانم دیگه دیدم و بعد کلی قهر بهم قول داد که دیگه همچین کاری نکنه اما چن ماهه رفتار های اون موقع رو تکرار میکنه و توی گوشیش شماره یه زن دیگه است نمیدونم چیکار باید بکنم نمیدونم باید برم پیش مشاور طلاق یا مشاوره خانواده از طرفی تکلیف بچم چی میشه خیلی استرس و اضطراب دارم
سلام دختری هستم ۳۰ ساله حدود ۶ ماه با اقایی آشنا شدم برای ازدواج که خانواده ها هم در جریان هستن و اجازه رفت امد دادن من در جلسه دوم از این اقا خوشم نیومد یعنی به دلم ننشستن ولی به اصرار مادرم رفتم جلو و جلسه سوم هم جواب نه دادم ولی پدرم گفتن ادامه بده پسر خوبی و جلسه پنجم دیدارمون هم باز هم نظر منفیم به این اقا گفتم ولی این اقا با برانگیختن حس ترحم و دلسوزی من منو به رابطه بگردوند الان شد ۶ ماه که با این اقا هستم از لحاظ احساسی خیلی دوستشون دارم ولی از لحاظ ظاهری نتونستم باهاشون کنار بیام جوری که وقتی بهشون پیام میدم با شور و علاقه و دوست داشتن ولی وقتی میبینمشون ازشون فاصله میگیرم حالا نمیدونم چیکار کنم ایا باید ادامه بدم و همه چی با گذشت زمان درس میشه یا نه لطفا کمکم کنید
مشکل من افسردگی واحساس تنهایی بودن است الان ۹ ساله ازدواج کردم یه پسر ۶ساله .این مشکل از کودکی یعنی حدود ۱۲ سالگی به بعد یعنی پس از اسباب کشی مااز تهران به اردبیل خودم درنهران ومادرو پدرم اصلیتا اردبیلی واینکه ما ۵ خواهر و ۵ برادر دارم دوران نوجوانیم با دو تا از خواهرام قهر بودم وچند سالی با هم حرف نمی زدیم ولی بعد از ازدواجم با تنها اشتی کردم چون به این نتبچیجه رسیدم که در مشکلات و سختی ها به جز خواهرام و مادرم درد و مشکلاتم را نمیتوانم به کس دیگه ای بگم .بغضی وقتا فکر میکنم که من به مادرم کشیدم چون او نیز فردی ارام و کم حرف و دور از تعاملات اجتماعی با اطرافیان خود بوده است الان من و شوهرم و فرزندم از وقتی ازدواج کردم ارتباطمان و رفت و امدمان با خانواده شوهرم و برادرم و خلاصه با اکثر فامیلا و اطرافیانم به جز خانواده پدری خودم غن هم من و پسرم میریم و میایم .خیلی احساس تنهایی و عدم دوست داشته شدن از سوی اطرافیانم میکنم میترسم پسرم هم شبیه خوذم بشه من الان یبوست مزمن دارم که علتشم از استرسه گاهی وقتا از تنهایی گریه ام میگیره چکار باید بکنم تورو خدا کمکم کنید.
سلام خوب هستین
من و همسرم 1 ساله نامزد هستیم اخلاق نامزدم یکمی تنده و زود از کوره در میره خیلی وقتا باهم بحث میکنیم و آخرش چون خیلی سریع عصبی میشه کارمون به دعوا میکشه خیلی وقتا کوتاه میام و میگم بزار دعوا تموم بشه اما خیلی وقتا دیگه نمیتونم تحمل کنم خیلی دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم ولی …….
خواهش میکنم کمکم کنید بلکه با مشاوره خانواده شما مشکلم حل بشه
سلام.من در سن ۱۶سالگی با پسر عمم عقد کردم و ۱۸سالگی عروسی کردم الان ک ۲۱سالمه و ی دختر دوساله دارم.مشکل من اخلاق بده شوهرمه.توی دوران عقد خیلی با هم مشکل داشتیم با هم خیلی دعوا میکردم سر هر موضوعی بحثمون میشد ولی با پادرمیونیه خوانواده ها حل میشد .تا اینکه عروسی کردیم توی هفته اول عروسی سر موضوعی حرفمون شد و اون ب من فوش داد .دیگه کم کم کار ب کتک زدن هم رسید .نمیتونم بگم همیشه اینجوریه وقتی ک با هم خوبیم خیلی خوب برخورد میکنه و اهل مسافرت و تفریحه ولی وقتی کوچکترین حرفی زدم و اون مخالف بود با فوش و بد وبیراه حرف میزنه منم خوب نمیتونم کوتاه بیام و باهاش بحث میکنم اونم کتک میزنه چند بار خواستم جدا بشم ولی بخاطر دخترم اونم بین ما عصبی شده..همیشه بعدا ازدعوا ازم معذرت خواهی کرده ولی ایندفه بخاطر فوش های بد و تهمت الکی و کتک ردن بدجور نمیتونم ببخشمش ولی بخاطر دخترم هنوز تو خونه ی اونم شما بگین من باید چیکار کنم لطفا.
سلام ببخشید من یه مشکلی دارم لطفا جواب بدید هزار بار واسه همه مشاور ها نوشتم جواب ندادن شما بزرگواری کنید جواب بدید خیلی ممنون مشکل از اونجا شروع میشه که ما شهر داراب هستیم استان فارس یه روز من کلاس پنجم بودم که با خواهرم که کلاس چهارمه رفتیم شهر بازی البته داراب شهر بازی بزرگ نداره همون وسیل خیلی کوچک ما رفتیم ولی اونروز دختر دایی مامانم که اول دبیرستان بود باهامون اومد خب به هرحال اگر یه دختر دبیرستانی درشت اندام زشته که بره ترامبولین ماهم حواسمون نبود اونم باهامون اومد خلاصه ما رفتیم دیدیم که چند تا پسر که از خودمون کوچک تر بودن داشتن اذیتمون میکردن من هم از این چیزا سر در نمیاوردم فقط میترسیدم دیگه اومدیم خونه مامانم هم کلی بابام را دعوا کرد که چرا تنهاشون گذاشتی رفتی با د وستت حرف زدی بازم گذشت دیگه از اون تو خیابون نگاهام کبه مرد ها و کسایی که نگاه میکنن دقیق تر شدبعد هم که هرکس که نگامم نمیکرد حس میکردم نگام میکنه تا گرفتار این بلا شدم خیلی سخته رفتار بزرگترها نباید با من تغییر کنه که خوشبختانه کم تعییر کرده یعنی اصلا خیلی خیلی حساسم رو اخلاق دیگران نسبت به خودم من هم خصوصیات ظاهریم قدم کوتاهه قیافم خیلی بچه گونه اندامم هم بچه گونه ولی خیلی حساسم خب ببخشید اگه غلط املایی داشت اخه تند تند نوشتم لطفا جواب بدید خواهش میکن مرسی ممنون خسته نباشید!
با سلام دختری ۲۶ ساله هستم حدود ۱۰ ماه است با پسری که یک سال و سه ماه ازم کوچیکتره دوستم با هم رابطه جنسی داشتم (البته من قبل از این رابطه دختر نبودم و این موضوع را برای ایشان تعریف کردم که چند سال پیش پسری را دوست داشتم قصد ازدواج داشتیم و با اون رابط جنسی داشتم به خواستگاریم آمد اما به دلایل منطقی پدرم موافقت نکرد) خیلی بهم علاقه داریم همیشه به هم ابراز می کنیم البته خیلی هم باهم دعوا میکنیم چون ایشان هفته ای یک بار به دیدن من می آید البته وقتی از گرفتاری هایش می گوید قانع میشوم ولی چون خیلی دوستش دارم از ندیدنش دل تنگ میشوم و این باعث بحث می شود ایشان خیلی منو کنترل میکنه جایی نمیزاره برم وقتی با هم هستیم و از عشق و علاقمون حرف میزنیم میگه تو خیلی خوب و مهربونی میترسم از دستت بدم بخاطر این بهت گیر میدم چند با باهم به مدت دوهفته قطع رابط کردیم و همیشه اون رابطه رو قطع کرده دو بار اون برگشته و دو بار هم من هروقت زیاد گیر میدم که چرا نمیدی و اعصبانی میشه میگه تموم کنیم و من همینم همین قد وقت دارم و از این حرفا ولی من از این حرفاش استرس میگیرم چون نمیخوام از دستش بدم و اون هم اینو میدونه جدیدا فکر ازدواج افتاده به سرم و از اینکه نشه غصه می خورم و ساعت ها گریه میکنم ولی چون هیچ وقت حرفشو نزدیم نمیدونم نظر اون چیه به خاطر مشکلی که دارم فک میکنم اون منو نمیخواد یه بار درمورد مشکلم که گفتم ناراحتم که چرا این اتفاق افتاده و نمیخوام به همسر ایندم دروغ بگم گفت تو که از سر هوس واست این اتفاق نیفتاده از سر عشق بوده پس ناراحت نباش میتونی عمل کنی و به شوهر ایندت نگی. از نظر مالی از خانواده ما بالاترن از نظر مذهبی هم از ما معتقدترن ولی نه زیاد.میترسم درمورد ازدواج باهاش حرف بزنم چون که اگه اون موافق نباشه دیگه نمیتونم این دوست رو ادامه بدم و از دست دادنش مانع ام میشه که موضوع رو باهاش مطرح کنم واز مطرح نکردنش بلاتکلیفی داره آزارم میده
سلام من یه پسر ۱۵ سالم پدر و مادرم همیشه دعوا میکنن کلا جرو بحث میکنن باهم میترسم اخرش از هم طلاق بگیرن من نمیخوام پدر و مادرم جدا بشن خواهش میکنم بهم راهنمایی بدین
با عرض سلام خدمت مشاورین مرکز مشاوره هم اندیشان
من بعد از 4 سال نامزدی، فهمیدم نامزدم اخلاق های پرخاشگرانه دارند و کلا اخلاقشون متفاوت از روزهای اول اشنایی مون هست. با خوانوادشون هم که صبحتی داشتم در این رابطه حرف بنده رو تایید کردند. الان دو دل هستم به ادامه زندگی با ایشون
ممنون میشم به بنده در این رابطه کمک کنید
با تشکر فراوان
سلام و وقت بخیر
من خانم ۳۷ ساله هستم که حدود ۱۰ ساله با همسرم زیر یه سقف زندگی میکنم، تقریبا میشه گف با همسرم به شخصه مشکلی ندارم، مشکل ما وقتی شروع میشه که ایشون به دیدار خونوادشون میروند و تحت تاثیر حرف های مادرشون قرار میگیرند و این من رو خیلی اذیت میکنه، دعوا میکنیم همسرم میگه دیگه به حرف مادرشون گوش نمیدن ولی بازم تکرر میکنه. من چیکار میتونم برای بهبود زندگی مون انجام بدم؟؟؟
اگه بهم کمک کنید ممنون میشم