تخصصی مشاوره بگیرید برای هم اندیشی با بهتری مشاوران با ما تماس بگیرید
9099071985
مشاوره و روانشناسی خانواده هم اندیشان
0

ازدواج با فرزندان طلاق | بررسی مشکلات احتمالی ازدواج با افرادی که طلاق والدینشان را تجربه کرده اند!

ازدواج با فرزندان طلاق | بررسی مشکلات احتمالی ازدواج با افرادی که طلاق والدینشان را تجربه کرده اند!

آیا ازدواج با فرزندان طلاق محکوم به شکست است؟ برای بسیاری از خانواده ها ازدواج با فرزندان طلاق نگران کنده است؛ چرا که با وجود تجربه خانوادگی ناموفق، احتمال تکرار آن در زندگی مشترک جدید می دهند.

افراد زیادی فکر می کنند فرزندان طلاق نمی توانند یک زندگی موفقیت آمیزی را تشکیل دهند؛ در حالی که با قاطعیت نمی توان چنین چیزی را عنوان کرد.

ازدواج با فرزندان طلاق می تواند چالش ها یا مشکلات احتمالی را به دنبال داشته باشد، که در صورت آگاهی می توان با آنها مقابله کرد و زندگی موفقی داشت.

در این مقاله به بررسی ازدواج با فرزندان طلاق پرداخته، مشکلات و چالش ها را بررسی می کنیم و راهکارهایی برای مقابله با آنها پیشنهاد می کنیم. لذا از شما دعوت می کنیم با مرکز مشاوره هم اندیشان همراه باشید.

ازدواج با فرزندان طلاق چرا سخت است؟

دلایلی وجود دارد که ازدواج با فرزندان طلاق را سخت و چالشی می کند. در ادامه به بررسی این دلایل می پردازیم.

1- فرزندان طلاق به سختی اعتماد می کنند

اگر فرزندان طلاق به کسی علاقمند شوند، به سختی به او اعتماد می کنند. این عدم اعتماد به خصوص در افرادی دیده می شود که والدینشان پس از طلاق در قبال آنها احساس مسئولیت کمتری داشته اند.

این فرزندان به خاطر این که نمی خواهند احساسات ناخوشایند جدایی را تجربه کنند، به راحتی اعتماد نمی کنند.

2- فرزندان طلاق آسیب پذیرند

خاطره طلاق و تلخی ناشی از آن تا مدت ها در کام آنها است. به طوری که با مشاهده هر زوجی که عاشقانه با هم رفتار می کنند، آنها به یاد خاطرات تلخ گذشته می افتند.

3- فرزندان طلاق نیاز به تکیه کردن دارند

فرزندان طلاق به خاطر این که در کودکی از حمایت والدین محروم بوده اند، از طرفی چون بین دو والد قرار گرفته اند، فشار بزرگی را تحمل کرده اند. آنها دوست دارند بدانند آیا می توانند به شما اعتماد کنند یا نه؟

آنها به فردی نیاز دارند که در کنار او خودشان باشند؛ تکیه گاهی محکم برای آنها باشد و آنها را به آرامش دعوت کنند.

ازدواج با فرزندان طلاق چرا سخت است؟

4- فرزندان طلاق احساسات خود را به خوبی ابراز نمی کنند

فرزندان طلاق به دلیل این که والدینشان در کنار آنها نبوده تا مسائل خود را با آنان در میان بگذارند، ممکن است بخواهند احساسات خود را سرکوب کنند. یا راه درستی برای ابراز احساسات خود نداشته باشند.

5- فرزندان طلاق رابطه را کنترل می کنند

فرزندان طلاق به خاطر این که اجازه تکرار تجربه طلاق را ندهند، همه چیز را کنترل می کنند. شاید درک این قضیه برای فردی که پدر و مادرش از هم طلاق نگرفته اند، ممکن نباشد. اما برای آنها این کنترل ضروری است.

6- فرزندان طلاق ترس از طلاق دارند

برای فرزند طلاق، عمیق ترین ترس این است که رابطه اش تیره و تار شود. با وجود تلاش هایی که برای رابطه می کند، اگر اوضاع به خوبی پیش نرفت، پیش‌فرض های منفی در ذهن آنها فعال شده و احتمال طلاق را می دهند.

7- فرزندان طلاق رابطه ای بادوام می خواهند

با این که آنها از طلاق و تکرار تجربه ناخوشایند آن می ترسند، ولی با این وجود دوست دارند رابطه با دوامی داشته باشند و به شما اعتماد کند. شما ممکن است علایمی از این اضطراب را در او مشاهده کنید.

8- فرزندان طلاق، نگران طلاق هستند

آنها از تعهد ترس دارند و آنها هم از ازدواج و هم از طلاق می ترسند؛ چرا که آنها به سختی اعتماد می کنند.

فرزندان طلاق، نگران طلاق هستند

مشکلات احتمالی در ازدواج با فرزندان طلاق

اگر تصمیمی به ازدواج با فرزند طلاق دارید این ازدواج می تواند مشکلات زیر را برای شما داشته باشد

مشکلات عاطفی

از عمده مشکلاتی که فرزندان طلاق با آن مواجه اند، مشکل عاطفی است. از آن جایی که فرزندان طلاق نمی توانند به طور همزمان از محبت والدین خود بهره مند باشند، به احتمال زیاد دچار خلا عاطفی می شوند.

این خلا عاطفی به خصوص در افرادی که والدین شان در کودکی از هم طلاق گرفته اند، بیشتر دیده می شود. در صورتی که این فرزند پس از جدایی والدینش همچنان مورد محبت پدر و مادر و بستگانش باشد، این خلا عاطفی کمتر او را درگیر می کند.

پس از ازدواج نیز اگر این فرد به خوبی از طرف خانواده همسرش پذیرفته شود و محبت کافی را دریافت کند، این مشکلات عاطفی خطری برای ازدواج او به حساب نمی آید.

آسیب های روحی و روانی

از آن جایی که فرزندان طلاق سال ها شاهد دعوای والدین و خشونت خانگی بوده اند، خاطرات منفی زیادی دارند که می تواند روان آنها را تحت تاثیر قرار دهد.

این آسیب ها اگر درمان نشود، می تواند با پیش فرض های منفی که ایجاد می کند، زندگی مشترکشان را خراب کند.

مهارت اجتماعی پایین

مهارت اجتماعی کم، از مواردی است که می تواند مشکلات زیادی برای یک ازدواج به وجود آورد. این پایین بودن مهارت می تواند در افراد زیادی وجود داشته باشد؛ اما در فرزندان طلاق این مسئله بیشتر قابل مشاهده است.

البته این موضوع می تواند استثنائات زیادی داشته باشد. بسیاری از فرزندان طلاق مهارت ارتباطی و اجتماعی بالایی داشته و می توانند در محیط کار و در زندگی مشترک بسیار موفق باشند.

عدم پذیرش طلاق والدین

یکی از مشکلاتی که فرزندان طلاق می توانند با آن درگیر باشند، نپذیرفتن طلاق والدین است. این عامل بر سلامت ازدواج این افراد تاثیر منفی می گذارد.

فردی که با طلاق والدینش کنار نیامده باشد، نوعی خشم درونی نسبت به آنان حس می کند. این خشم می تواند در زندگی مشترک نیز اثرات منفی خود را بر جای بگذارد.

برای مثال پسری که پس از طلاق والدینش نسبت به خانم ها تصویر ذهنی منفی دارد، با این تصورات به زندگی مشترک خود آسیب می زند.

مشکلات احتمالی در ازدواج با فرزندان طلاق

2 نکته مهم در ازدواج با فرزندان طلاق

ازدواج با فرزندان طلاق می تواند احتمال شکست در ازدواج را بالا ببرد، اما همیشه محکوم به شکست نیست. اگر به یکسری اصول توجه کنیم، این ازدواج می تواند دوام بیشتری داشته باشد.

  • هم کفو باشید

در تمامی زمینه ها به کفویت توجه کنید. اگر در مورد مسائل مالی، تحصیلی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی هم سطح باشید، کمتر به مشکل بر می خورید.

  • سوال بپرسید

کمی تحقیق کنید و با فرزندان طلاق در مورد احساسی که نسبت به طلاق والدینش دارد، از او بپرسید. مطمئن شوید که آیا با طلاق والدینش کنار آمده است یا نه؟ آیا همچنان نسبت به والدینش حسی منفی دارد؟ اگر نسبت به یکی از والدینش حس منفی داشت، کمی بیشتر بررسی کنید و عجول نباشید. با او در مورد انتظاراتش از زندگی مشترک صحبت کنید به پاسخ های او دقت کنید؛ اگر در مورد بی اعتمادی به همسر دعوا و طلاق بیشتر صحبت کرد، کمی بیشتر به آینده فکر کنید و با عجله ازدواج نکنید.

آیا ازدواج با فرزندان طلاق محکوم به شکست و جدایی است؟

بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را از ازدواج با فرزندان طلاق منع می کنند؛ آنها فکر می کنند این رابطه محکوم به شکست است! و باید گفته که این تفکر اشتباهی است.

با این که طلاق والدین می تواند برای فرزندان خطرناک باشد و احتمال طلاق آنها را بالا ببرد، اما این روابط محکوم به شکست نیست.

برای موفقیت در زندگی مشترک، عوامل بسیاری نقش دارند و فرزند طلاق بودن، نمی تواند معیار مناسبی برای شکست یک زندگی باشد. در برخی موارد فرزندانی که خانواده شان طلاق گرفته است، می توانند با توجه به تجربه ای که از طلاق والدین خود دارند، زندگی خوبی را تشکیل دهند.

آیا ازدواج با فرزندان طلاق محکوم به شکست و جدایی است؟

در پایان

یکی از نگرانی های والدین، ازدواج با فرزندان طلاق است. این فرزندان در محیط های پرتنشی رشد می کنند و نسبت به سایر افراد جامعه بیشتر آسیب پذیر هستند.

اگر قصد ازدواج دارید و فرد مورد نظرتان تجربه طلاق والدینش را دارد، سعی کنید تا او را درک کنید؛ او می خواهد یک رابطه و خانواده شاد و سالم را با هم تشکیل دهید. این دسته افراد به خاطره تجربه تلخ طلاق والدین خود، تمام سعی خود را برای موفقیت در یک زندگی خواهند کرد.

برای داشتن یک ازدواج موفق، می توانید از مشاوره قبل از ازدواج بهره ببرید، تا مسئله طلاق والدین و تاثیر آن بر شریک زندگی آینده شما مورد بررسی قرار بگیرد. مرکز مشاوره هم اندیشان در کنار شما است، تا به سوالات شما در زمینه ازدواج با فرزندان طلاق پاسخ بدهد و زمینه ازدواج موفق را برای شما ایجاد کند.

برای دریافت مشاوره تلفنی، از سراسر کشور با شماره 9099071985 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا ازدواج با فرزندان طلاق، محکوم به شکست است؟

ازدواج با فرزندان طلاق، با چالش هایی مواجه است؛ اما نمی توان با قاطعیت گفته که این ازدواج ها ناموفق هستند.

مشکلات احتمالی ازدواج با فرزندان طلاق چیست؟

مشکلات عاطفی – آسیب های روحی – عدم پذیرش طلاق والدین – پایین بودن مهارت اجتماعی

اینستاگرام

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره