تخصصی مشاوره بگیرید هم اندیشان؛ هم‌فکری برای یک زندگی شادتر
۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶
مشاوره و روانشناسی خانواده هم اندیشان
11

پارتنر چیست و چه تفاوتی با همسر دارد؟

پارتنر چیست و چه تفاوتی با همسر دارد؟

شاید شما هم تاکنون بارها کلمه پارتنر را شنیده باشید و ندانید که پارتنر چیست و چه تفاوتی با همسر دارد؟ ما در اینجا اطلاعاتی را برای شما جمع آوری کرده ایم که شما را با این واژه آشنا کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

پارتنر چیست؟

در پاسخ به سوال پارتنر چیست؟ باید بگوییم امروزه پارتنر به یکی از رایج ترین کلمات میان جوانان تبدیل شده است. پارتنر در لغت به معنای یار و همراه می باشد. اما در معنای کلی پارتنر به افرادی می گویند که رابطه بسیار نزدیکی باهم دارند و قرار است که در آینده با یکدیگر ازدواج کنند. در زمان گذشته به پارتنر نامزد گفته می شد.

در زندگی امروزی میزان افرادی که پارتنر را جایگزین همسر کرده اند بسیار فراوان است. اینگونه افراد شریک عاطفی خود را پارتنر نامیده و با وی ازدواج سفید می کنند. در ازدواج سفید زوجین همانند سایر زوج ها با یکدیگر رابطه جنسی بقرار کرده و در یک محیط زندگی می کنند.

اما رابطه آنها در هیچ کجا ثبت رسمی نمی شود و تنها بصورت دلی به یکدیگر متعهد هستند. متاسفانه در زندگی کنونی به دلیل شرایط سخت و سنگین ازدواج بسیاری از جوانان تن به ازدواج سفید می دهند.

در برخی از نقاط دنیا بعضی موقعیت های شغلی را پارتنر می نامند. این را بدانید که پارتنر تنها مختص به شریک عاطفی نیست و در برخی موارد دیگر نیز کاربرد دارد. به عنوان مثال برخی مربی های آموزشی نیز پارتنر نامیده می شوند.

مثلا فرض کنید که شما برای یادگیری زبان فرانسوی به یک آموزشگاه مراجعه کرده اید. مربی که به شما این زبان را می آموزد پارتنر شما در یادگیری زبان نامیده می شود. پارتنر شما را در رسیدن به هدفتان که همان یادگیری است یاری می دهد.

وظایف پارتنر

اگر شما نیز به ناچار مجبور به انتخاب پارتنر شده اید ما در این بخش وظایف پارتنر را برای شما بطور کامل شرح می دهیم.

برخی از مهمترین وظایف پارتنر عبارتند از:

  • برآوردن نیاز جنسی از مهمترین و اصلی ترین وظایف پارتنر می باشد.
  • در میان شما و پارتنرتان باید عشق و علاقه وجود داشته باشد.
  • پارتنر شما موظف است که در هر شرایطی کنار شما باشد و از شما حمایت کند.
  • پارتنر شما وظیفه دارد در طول روز مدتی از زمان خود را برای گذراندن وقت با شما اختصاص دهد.
  • و…

 ویژگی های روابط پارتنری

ویژگی های روابط پارتنری

در بخش فوق کارشناسان مشاوره خانواده هم اندیشان به شما گفتند که پارتنر چیست.

حال در اینجا می خواهیم شما را با ویژگی های روابط پارتنری آشنا کنیم:

  1. یکی از ویژگی های مهم روابط پارتنری نبود تعهد کتبی و محضری می باشد. در اینگونه روابط هر دو طرف تنها از نظر قلبی به یکدیگر متعهد هستند و تعهد کاغذی وجود ندارد. درست است که تعهد قلبی مهم تر از تعهد کاغذی است اما تعهد قلبی ممکن است بعد از مدتی اتمام یابد و یکی از طرفین با شکست احساسی مواجعه شود.
  2. در زندگی پارتنری شما و پارتنرتان مجرد هستید. در کشور های غربی این موضوع برای افراد کاملا قابل درک است.

اما کشور ما ایران روابط میان خانم و آقا مجرد چندان خوشایند نیست و شما نمی توانید یک زندگی لذت بخش را تجربه کنید. زیرا با نگاه های سنگین افراد مختلف مواجعه می شوید. در بسیاری از مواقع مشاهده شده است که افرادی با شرایط زندگی پارتنری به دلیل شرمساری دست به خودکشی زده اند.

  1. از دیگر ویژگی های روابط پارتنری می توان به زندگی کودکان تک سرپرست اشاره کرد. همانطور که گفتیم در زندگی پارتنری هیچ گونه تعهدی وجود ندارد و زندگی مشترک میان زوجین بعد از گذشت مدتی پایان می یابد. از این رو کودکان بین زندگی کردن با پدر و مادر باید یک نفر را انتخاب کنند. این زندگی در میان کودکان غربی بسیار رایج است ولی در کودکان ایرانی به ناهنجاری های اخلاقی و رفتاری ختم می گردد.

تفاوت پارتنر با همسر

حال که با واژه پارتنر آشنا شدید نوبت به آن رسیده است که تفاوت پارتنر با همسر را برای شما شرح دهیم:

  • اصلی ترین تفاوت میان پارتنر با همسر در تعهد محضری میان زوجین می باشد. زمانی که دو نفر تصمیم به ازدواج می گیرند در بسیاری از مسائل به یکدیگر تهعد محضری می دهند. اما در روابط پارتنری هیچ گونه تعهدی وجود ندارد.
  • فرزندانی که حاصل ازدواج هستند بصورت رسمی در جامعه ثبت می شوند و از زندگی نسبتا مطلوبی برخوردار خواهند بود. اما این شرایط برای فرزندانی که حاصل روابط پارتنری هستند چنین نخواهد بود و جامعه به چشم دیگری به این فرزندان می نگرد.
  • بیش از 90 درصد خانواده های ایرانی با فرهنگ روابط پارتنری موافق نیستند و اینگونه ازدواج را به رسمیت نخواهند شناخت.
  • در زندگی پارتنری طرفین تعهد چندانی به یکدیگر ندارند و هر زمانی که بخواهند می توانند از یکدیگر جدا شوند. در حالی که این شرایط در ازدواج رسمی وجود ندارد.
  • در روابط پارتنری طرفین هیچ گونه مسئولیتی در قبال یکدیگر ندارند. اما در ازدواج رسمی زوجین در مقابل یکدیگر مسئول هستند.

دلایل انتخاب پارتنر

دلایل انتخاب پارتنر

حال که متوجه شدید پارتنر چیست و چه تفاوتی با همسر دارد می خواهیم به دلایل انتخاب پارتنر نیز اشاره کوتاهی داشته باشیم.

برخی از مهمترین دلایلی که جوانان امروزی را به سوی روابط پارتنری کشانده است عبارتند از:

  • یکی از مهمترین دلایلی که جوانان را به سمت روابط پارتنری کشانده است روابط جنسی می باشد.
  • از دیگر دلایلی که سبب روابط پارتنری می شود می توان به نبود سرمایه کافی برای ازدواج اشاره کرد.
  • مسئولیت سنگین تشکیل خانواده و رفع نیاز همسر را نیز می توان دلیلی بر شکل گیری روابط پارتنری نامید.
  • نبود شغل مناسب جهت اداره یک زندگی متاهلی از دیگر دلایل این مسئله می باشد.
  • سخت گیری در بجای آوردن رسم و رسومات ازدواج را می توان به عنوان اصلی ترین دلیل روابط پارتنری معرفی کرد.
  • نبود مسکن و هزینه های سنگین اجاره مسکن از دیگر دلایل شکل گیری روابط پارتنری است.
  • بالا بودن میزان طلاق در میان جوانان امروزی و پرداخت مهریه نیز از دیگر دلایل انتخاب پارتنر می باشد.

سخن آخر

ما در اینجا اطلاعات کاملی برای شما جمع آوری کردیم تا بگوییم که پارتنر چیست و چه تفاوتی با همسر دارد. حال دیگر می دانید که در کشور ما انتخاب پارتنر چندان عمل خوشایندی نیست و بهتر است برای شریک زندگی تان شخصی جهت ازدواج رسمی انتخاب کنید.

در صورتی که با خواندن اطلاعات فوق همچنان درباره پارتنر سوالاتی داشتید می توانید با شماره تلفن 02191023933 تماس گرفته تا کارشناسان مشاوره خانواده هم اندیشان به کلیه سوالات شما پاسخ دهند.

سوالات متداول

آیا پارتنر وظیفه تامین نیاز مالی را بر عهده دارد؟

همانطور که گفتیم وی هیچ گونه مسئولیتی در قبال شما ندارد.

آیا روابط پارتنری گناه محسوب می شود؟

بله

اینستاگرام

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. iraj گفت:

    بادرود، متاسفانه جامعه امروزی ماطوری شده که بخاطراینکه خودمون رو باکلاسترنشون بدیم کارهایی میکنیم یاواژه هایی بکارمیبریم که اصلا ابتدا و انتهایش رانمیدانیم وفقط دوستداریم خودمون رو باکلاس وشیک نشون بدیم، چارچوبهارو بهم میریزیم وفرهنگ خودمان را پس میزنیم بجای اینکه باکلاس بشویم بیشتر متوهم میشویم، حالاچیزی راعرض نمایم که اصلابه اینجاهاربط نداره اما نمیدونم توجه کرده ایدیاخیر مثلا شخص رئیس جمهور ویاسایرصاحب منصبان گرفته تامردم عادی از کلمه «نمیفهمم» استفاده میکنند درصورتیکه درستش اینه بگوئیم متوجه نمیشوم یا اینکه بطرف بکوییم متوجه نمیشوید چون کلمه، نفهمیدم، نفهمیدید، نمیفهمم، نمیفهمید، درسته که کاربردش زشت نیست اما عنوان نمودنش بنظر بنده زشت است ومیتونیم از واژه وکلمه، متوجه نشدم، متوجه نشدید، متوجه نمیشم، متوجه نمیشوید استفاده بکنیم، امادرمورد پارتنر partner یا ازدواج سفید اصلد خوب نیست وملی متاسفانه بخاطر مشکلات بسیار زیاد و بعضی مواقع هم بخاطر زیاده خواهی بعضی افراد رو به ازدیاد بوده و فرهنگ غرب وارد زندگیها میشه بدون اینکه طرف جنبه (عقلانیتش) را داشته باشه، امید به روزهای بهترزیستن و نیارزدن دل و جسم و روح دیگـــــــــران، امیدوارم

  2. محمد گفت:

    روابط پارتنر درصورت خواندن صیغه محرمیت که گناه نیست.

  3. مهناز گفت:

    باسلام رابطه با یک نفر برای یک هفته ارضا کننده نیست تنوع لازمه افراد با قد متفاوت ورنگ پوست،لاغر یا چاق وبا آلت متفاوت ،اینجوری لذت را احساس می کنی

  4. narges گفت:

    واقعامتاسفم با شنیدن چنین خزعبلاتی
    درواقع یه نوع بی بندوباری است وبه دنبال آن بدبختی‌های دیگر.

  5. امام خمینی گفت:

    این ثبت فقط دخالت دولت عقب افتاده در زندگی خصوصی مردم هست این مورد ثبت و محضر که آصلن احتیاجی نیست و دوم شرمساری از اینکه دو نفر عاشق هم هستند این علی خامنه ای دیکتاتور گردن کلفت ایران هیچ شرمساری نداره از اعمالش بعد عاشقی میشه شرمساری من خودمم خیلی زود آصلن در همین ماه یه پارتنر اضافه میکنم به زندگیم تا کور شود هر آنکه نتواند دید

  6. امام خمینی گفت:

    اضافه کنم بنا به هزار دلیل برای آدمهایی مانند من ازدواج و… تقریبن غیر ممکن هست فقط میماند تعهد دو طرف پارتنر که دیگه بحث جدایی هست من این کار را میکنم همینم یک سری در گیریها داره تا کیس مناسب پیدا کنی با هم مچ و هماهنگ بشی و… باید پذیرفت دیگه دوران سنت‌ها گذشته تغییر زیاد شده این هم هست دو تا آدم عاقل و بالغ تصمیم به این کار می‌گیرند

  7. امام خمینی گفت:

    تاکید کنم من این کار را میکنم اشتباه باشه یا درست و اگر اشتباه باشه من این اشتباه را دوست دارم که اشتباه نیست

  8. حسین گفت:

    سلام عالی بود فقط کلمه« مواجه »را چندبار با غلط املایی بصورت «مواجعه»نوشتید.

  9. نمیگم گفت:

    سلام انسان باید طبق قوانین و اصول اسلامی ازدواج کند ،ترویج فساد و رابطه نامشروع نکنید این کار اشتباه است

  10. حمید گفت:

    در یک کلام یعنی رسمیت بخشیدن به زنا و افزایش تعداد کودکان غیرشرعی با آینده نامعلوم.

  11. رضا گفت:

    منظورت همان فاحشه گری و بی ناموسی است .

دریافت مشاوره