تخصصی مشاوره بگیرید برای هم اندیشی با بهتری مشاوران با ما تماس بگیرید
9099071985
مشاوره و روانشناسی خانواده هم اندیشان
0

ازدواج با خانواده پرجمعیت چه مزایا و معایبی دارد؟

ازدواج با خانواده پرجمعیت چه مزایا و معایبی دارد؟

ازدواج وصلت میان دو نفر نیست؛ بلکه هر کدام از زوجین با خانواده طرف مقابل وصلت می کنند!

شما با ازدواج کردن، جزئی از خانواده همسرتان می شوید و این ارتباط با اعضای خانواده همسرتان، می تواند در عین لذت بخش بودن چالش برانگیز نیز باشد.

ممکن است خانواده همسرتان پرجمعیت باشد و خانواده شما کم جمعیت و شما در مورد با مشکلاتی که می تواند ایجاد شود، اطلاعی نداشته باشید. خوب است در مورد مزایا و معایب ازدواج با خانواده پرجمعیت اطلاعاتی کسب کنید تا دچار مشکل نشوید.

از شما دعوت می کنیم در ادامه مطلب با مرکز مشاوره هم اندیشان همراه باشید تا به بررسی مزایا و معایب ازدواج با خانواده پرجمعیت بپردازیم.

مزایای خانواده پرجمعیت

خانواده پرجمعیت، در کنار مشکلات اقتصادی و برخی تعصباتی که می تواند داشته باشد، مزایایی هم دارد. به عنوان مثال در خانواده ای که تعداد فرزندان زیاد است، فرزندان یاد می گیرند هر چیزی را از خود بخواهند و از پدرو مادرشان کمتر توقع داشته باشند.

این فرزندان برای بدست آوردن خواسته هایشان، از سوی پدر و مادر به داشتن استقلال تشویق می شوند. اما تشویق از سوی والدین دارای شرایطی است که آنها باید از آن مطلع باشند توصیه متخصصان ما مطالعه مقاله مشاوره خانواده برای آشنایی شما با این شرایط است.

در ادامه برخی از مزایای خانواده های پرجمعیت را بررسی می کنیم.

1- فرصت های یادگیری زیاد

در خانواده های پرجمعیت، بچه ها روابط خوبی با خواهر و برادرهایشان دارند. آنها با هم بازی کنند و گاهی کارشان به دعوا می کشد، اما در نهایت یاد می گیرند چگونه با هم توافق کنند و ارتباط خوبی برقرار کنند.

فرزندان با تعامل با خواهر و برادر خود، مهارت های زندگی را یاد می گیرند؛ این که نسبت به همدیگر احساس مسئولیت کنند و سعه صدر داشته باشند.

برخورد با شخصیت های مختلف خواهر و برادر، به کودک یاد می دهد چگونه درآینده در تعاملات خود با افراد متفاوت موفق باشد.

فرزندان خانواده پرجمعیت یاد می گیرند با هم کار گروهی انجام دهند؛ آنها در کنار هم، مسئولیت های خانواده را بر عهده می گیرند. در این خانواده ها والدین نمی توانند تمامی کارها را خود به تنهایی انجام دهند، در نتیجه مسئولیت ها را بین بچه ها تقسیم می کنند.

هر بچه ای ملزم است وظایفی که مربوط به اوست را انجام دهد و این گونه مستقل بار می آیند. در واقع شما با ازدواج با یک فرد از خانواده پرجمعیت، یک همسر خودساخته و مستقل خواهید داشت.

این چیزی است که در خانواده های کم جمعیت کمتر دیده می شود. در این خانواده ها والدین تمامی مسئولیت ها را بر عهده می گیرند و فرزندان فرصت کمی برای قبول مسئولیت و یادگیری دارند.

مزایای خانواده پرجمعیت

2- مهارت های متنوع اعضای خانواده

در خانواده های پرجمعیت، تنوع شخصیتی زیاد است؛ یکی هنرمند است دیگری به ورزش علاقه دارد.

همچنین هر کدام از اعضای این خانواده ها، مهارتی دارند که وقتی در کنار هم قرار می گیرند، می توانند همدیگر را کامل کنند و مشکلی از خانواده را رفع کنند. وجود این تفاوت ها زندگی را لذت بخش تر می کند.

3- اعضای خانواده از هم حمایت زیاد

در خانواده های پرجمعیت، حمایت کردن بسیار پررنگ است. خواهر و برادرها به همدیگر کمک می کنند و والدین نقش راهنما را دارند؛ آنها بچه ها را هدایت می کنند و به آنها یاد می دهند چگونه با هم رفتار کنند و اشتباهاتشان را تصحیح می کنند.

با ازدواج با این نوع خانواده ها، شما یک حامی بزرگ به نام خانواده دارید که همیشه آماده حمایت از شما هستند.

از خوبی های دیگر روابط با خانواده های پرجمعیت، این است که روزهای تعطیل در خانواده های پرجمعیت لذت بخش تر است و به علت اتحاد بین اعضا، کارها سریعتر انجام می شود.

معایب ازدواج با خانواده پرجمعیت

ازدواج با خانواده پرجمعیت، در کنار خوبی هایی که دارد، می تواند معایبی نیز داشته باشد؛ با دانستن آنها بهتر می توانید قضیه را سبک سنگین کنید.

در این خانواده ها به دلیل اختلاف سنی بالای میان والدین و فرزندان، همچنین فرزندان با هم، درک متقابل کمتر است و فرزندان این خلا را با دوست یا افراد غریبه پر می کنند.

1- دورهمی های خانوادگی زیاد است

از مواردی که باید در ازدواج با خانواده های پرجمعیت در نظر داشت، این است که در این خانواده ها مهمانی های خانوادگی و دورهمی زیاد برگزار می شود و شما در طول ماه، ممکن است رفت و آمد های زیادی داشته باشید.

این برای افرادی که درونگرا (Introversion) هستند، بسیار مشکل است و به لحاظ روانی آنها را به هم می ریزد. اما افرادی که از جمع های شلوغ لذت می برند، ازدواج با خانواده پرجمعیت برای آنها مزیت محسوب می شود.

2- اخبار خیلی زود منتشر می شود

هر خبری را که به یکی از اعضای خانواده می دهید، امکان این که سایر اعضای خانواده از آن باخبر شوند، زیاد است!

در این مورد جانب احتیاط را رعایت کنید و از بازگو کردن برخی از اسرار مربوط به زندگی، باید خودداری کنید.

معایب ازدواج با خانواده پرجمعیت

3- لیست دعوت مراسم ها طولانی است

شما در هر مراسمی مانند تولد فرزندتان، عروسی، دورهمی و… باید یک لیست بلند بالا از افراد را برای دعوت به مراسمتان تهیه کنید و در نتیجه تدارکات مراسم برای افراد زیاد، سخت و خسته کننده خواهد بود.

4- نیازها کمتر دیده می شود

خانواده همسرتان نسبت به خواسته های شما، توجه زیادی از خود نشان نمی دهند.

شاید شما این را به حساب بی تفاوتی بگذارید؛ اما آنها سعی می کنند شما را راهنمایی کنند تا خود مشکلاتتان را حل کنید؛ به خصوص اگر پدر و مادر همسرتان تفاوت سنی زیادی با او داشته باشند. در برخی موارد برادرها و خواهرهای بزرگتر سعی می کنند با راهنمایی شما کمی از بار مشکلاتتان را کم کنند.

در ازدواج با خانواده پرجمعیت، ممکن است با چالش های زیادی رو به رو شوید؛ از جمله مسائل فرهنگی و اعتقادی و… . در این شرایط در صورتی که همسرتان فرد خودساخته، مستقل و حمایتگری باشد و خود نیز توانایی مدیریت داشته باشید، به راحتی می توانید زندگی را مدیریت کنید.

ازدواج با دختر خانواده پرجمعیت

ازدواج با دختر خانواده پرجمعیت

اگر دختری را که برای ازدواج در نظر گرفته اید، از یک خانواده پرجمعیت است، او چنین ویژگی هایی خواهد داشت:

  • مستقل و قوی است و برای روبه رو شدن با مشکلات، آمادگی لازم را دارد.
  • او پیش از این با چالش های کوچکی دست و پنجه نرم کرده و در اثر بزرگ شدن با خواهران و برادرهایش، چیزهای زیادی از آنها یاد گرفته است. چه بسا او چیزهای زیادی به خواهر و برادر کوچکترش نیز یاد داده است.
  • رفتار او پخته و منطقی است و از بالا به مسائل عاطفی نگاه می کند. مدیریت مالی او بسیار قوی است و می تواند بهتر از شما حساب های مالی شما را مدیریت کند. شما با وجود چنین زنی سریعتر به رویاهای خود دست پیدا می کنید.

ازدواج با پسر خانواده پرجمعیت

از ویژگی های ازدواج با پسران خانواده های پرجمعیت، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پسری که در یک خانواده پرجمعیت بزرگ شده است، باتجربه و پخته است.
  • پسر خانواده های پرجمعیت، اهداف و آرزوهای زیادی دارد و چیزهای زیادی از زندگی می خواهد. این فرد برای خواسته هایش می جنگد و خودساخته است.
  • برای خواهرانش تکیه گاه خوبی است. حتی ممکن است خواهرانش در رقابت با شما برای بدست آوردن برادر باشند، اما اگر بخواهید می توانید این اوضاع را مدیریت کنید.
  • این پسران بودن در کنار همسر و آرامش زندگی زناشویی را در الویت قرار می دهند.

ازدواج با پسر خانواده پرجمعیت

در آخر

اگر با یک خانواده پرجمعیت ازدواج کردید، این را به خاطر بسپارید که می توانید فرهنگ خانوادگی خود را ایجاد کنید.

با همسر خود صحبت کنید، فارغ از این که از فرهنگ خانواده همسرتان خوشتان می آید یا نه؛ می توانید سنت هایی که دوست دارید را انتخاب کنید و رعایت کنید و بقیه را کنار بگذارید.

اگر قصد ازدواج دارید و می خواهید در ازدواجتان موفق شوید، بهتر است از یک مشاور ازدواج کمک بگیرید و نظر تخصصی او را در مورد خودتان بشنوید.

مرکز مشاوره هم اندیشان در کنار شما است تا شما را از چالش های ازدواج آگاه کند و به شما مسیر درستی در مواجهه با این چالش ها نشان دهد تا زندگی موفقی را تشکیل دهید.

برای دریافت مشاوره تلفنی، می توانید با شماره 9099071985 تماس بگیرید.

سوالات متداول

ازدواج با خانواده پرجمعیت خوب است یا بد؟

این مورد را نمی توان برای افراد مختلف تعمیم داد؛ معیارها و روحیات شما تعیین می کند که در کدام خانواده خوشحال تر خواهید بود. اگر شما شلوغی و رفت و آمد را دوست دارید، ازدواج با خانواده پرجمعیت می تواند شما را خوشحال کند.

چالش های ازدواج با خانواده پرجمعیت چیست؟

دورهمی های زیاد، آخر هفت های شلوغ، انتشار سریع اخبار، لیست زیاد افراد در مراسم ها و…

اینستاگرام

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره