تخصصی مشاوره بگیرید هم اندیشان؛ هم‌فکری برای یک زندگی شادتر
۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶
مشاوره و روانشناسی خانواده هم اندیشان
0

مردان وابسته به مادر | چگونه با مرد وابسته به مادر رفتار کنیم؟ + نحوه درمان

مردان وابسته به مادر | چگونه با مرد وابسته به مادر رفتار کنیم؟ + نحوه درمان

آنچه به یک مرد مردانگی می بخشد، استقلال فکری، قدرت تصمیم گیری و تدبیر او است. یک مرد باید بتواند در موقعیت های مختلف زندگی به درستی تصمیم بگیرد؛ حامی همسرش باشد و این استقلال را در فکر، تصمیم گیری و عمل نشان دهد.

اما برخی از مردان این قاطعیت را ندارند و نمی توانند برای زندگیشان تصمیم بگیرند. نفر اول زندگی آنها مادرشان است. آنها هر اندازه هم بزرگ شوند «پسر خوب مامان» هستند که بدون اجازه او آب هم نمی خورند.

این دسته مردان نمی‌توانند به تنهایی یا با مشورت همسرشان تصمیم بگیرند. به این افراد، مردان وابسته به مادر گفته می شود.

در ادامه به بررسی نشانه‌های این مردان می پردازیم و راه‌هایی را برای کنار آمدن با مردان وابسته به مادر پیشنهاد می کنیم. پس از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای مطلب با مرکز مشاوره هم اندیشان همراه باشید.

نشانه های مردان وابسته به مادر

  • او تصمیماتش را با مشورت با مادرش می‌گیرد.
  • صحبت های مادرش عقیده او را عوض می کند.
  • به لحاظ عاطفی و عقلی به مادر خود وابسته است؛ حتی اگر در ظاهر مستقل نشان دهد.
  • به خاطر مخالفت مادرش از بسیاری از کارهای مورد علاقه‌اش دست می کشد.
  • به درخواست‌های مادرش نمی تواند نه بگوید!
  • از کوچکترین فرصتی برای بودن با مادرش استفاده می کند.

انواع وابستگی به مادر

وابستگی مردان به مادرشان را می‌توان در دو حالت تشریح کرد:

  • در حالت اول مرد فقط برای حل برخی مشکلات از مادرش کمک می خواهد.
  • در حالت دوم مادر مانند سایه در زندگی فرد حضور دارد. مادر و پسر به لحاظ روانی به همدیگر وابسته هستند و مادر به خاطر این رابطه اجازه دخالت در کوچکترین مسائل زندگی فرزندش را به خود می دهد.

نشانه های مردان وابسته به مادر

چگونه با مرد وابسته به مادر رفتار کنم؟

رفتار شما به عنوان یک همسر، می تواند تغییراتی را در او به وجود آورد و او را متوجه عملکرد ضعیف و نادرستش در زندگی کند.

راهکارهایی را که در ادامه بیان خواهیم کرد، در مواجهه با همسر خود به کار ببرید.

1- تن به خواسته‌های او ندهید

درست است که همسرتان وابسته به مادر است و هر کاری که مادرش از او خواسته، انجام داده است؛ اما شما نباید تن به خواسته های مادرش بدهید.

همسرتان باید در کنار شما مانند یک مردی مستقل باشد، که توانایی مراقبت از خود و تصمیمات درست را دارد.

2- در خانه مادر شوهر زندگی نکنید

به همسر خود بفهمانید که مادرش را دوست دارید، اما می خواهید که او به حریم شما احترام بگذارد.

3- جلب اعتماد

در ابتدا سعی کنید اعتماد همسرتان را جلب کنید. باید کاری کنید که او بداند می تواند به تصمیمات شما اعتماد کند و از این پس به جای مشورت با مادر، می تواند با شما مشورت کند.

باید این اعتماد را در او ایجاد کنید و به او بفهمانید که شما هم به او علاقه دارید و توانایی لازم برای تصمیم گیری در زندگی را دارید.

4- عصبانی نشوید

اگر عصبانی شوید، زحمات شما بی نتیجه می ماند.

نباید در حضور شوهر یا مادر شوهرتان عصبانی شوید؛ باید ضمن حفظ آرامش، تمرکز خود را بر روی رابطه خود با همسرتان حفظ کنید.

5- بدگویی نکنید

در مقابل همسرتان از مادرش بد نگویید. این کار باعث سلب اعتماد او نسبت به شما می شود. در نهایت فکر می کند شما نمی توانید رفتار درستی با مادر او داشته باشید.

چگونه با مرد وابسته به مادر رفتار کنم؟

6- با مادرش مقابله نکنید

هیچ‌گاه به صورت مستقیم با مادر شوهرتان در این مورد صحبت نکنید؛ چرا که هرگونه درخواست شما مبنی بر عقب نشینی او، می تواند نتایج بدی داشته باشد.

این صحبت‌ها را با همسر خود داشته باشید؛ در حالیکه آرامش خود را حفظ کرده‌اید، با خونسردی بگویید می خواهید زمان بیشتری را با شما صرف کند.

7- شرایط را مدیریت کنید

در صورتی که مادر شوهرتان شما را نصیحت کرد و این نصیحت از نظر شما نادرست بود، واکنش منفی نشان ندهید. با همسرتان هم اندیشی کنید و نظرتان را بگویید.

نیازی نیست این مسئله بین شما به یک سوءتفاهم تبدیل شود.

8- صبور باشید

اگر با یک فرد وابسته به مادر زندگی می کنید و او تصمیم به عوض شدن گرفته، باید صبور باشید.

این فرد به زمان نیاز دارد تا تغییر کند و استقلال فکری و قدرت خود را باز پس بگیرد.

9- دقت کنید تا دچار سوءتفاهم نشوید

همه حرف های مادر شوهر را دخالت تلقی نکنید. همیشه موافقت همسرتان با مادرش نشان دهنده عدم استقلال او نیست؛ شما باید بین این دو مورد تفکیک قائل شوید.

توصیه های مادر به عروس و پسر از روی خیرخواهی است؛ اما با توجه به حساسیتی که بین عروس و مادر وجود دارد، ممکن است دخالت تلقی شود. در حالیکه اگر این توصیه از طرف فرد دیگری داده شود، ممکن است عاقلانه و درست به نظر برسد.

توصیه ما این است که توصیه های او را عاقلانه بسنجید.

10- سنگ‌هایتان را با همدیگر وا بکنید

اگر چنین مردی هنوز وارد زندگی شما نشده و تصمیم به جواب مثبت دارید، باید به او بگویید که داشتن استقلال در زمینه فکری رفتاری و مالی تا چه اندازه برای شما اهمیت دارد.

اگر توانستید نظر مثبت او را جلب کنید و او قبول کرد که باید درمان شود، به او فرصت دهید و رفتار او را زیر نظر داشته باشید.

در دوران نامزدی نیز او را او را محک بزنید تا بیشتر مطمئن شوید. چرا که زندگی با مردان وابسته به مادر بسیار سخت است و این وابستگی در طول زندگی می تواند شما را بسیار آزار بدهد.

11- اگر شما بزرگترید

اگر می خواهید با فاصله سنی معکوس ازدواج کنید، پسر نباید کمتر از 25 سال داشته باشد؛ چرا که مردان از 25 سالگی به بعد به پختگی می رسند و شما پس از آن باید انتظار استقلال در تصمیم گیری را از او داشته باشید.

مردان وابسته به مادر را چگونه درمان کنیم؟

نحوه رفتار درست با مادر شوهر

این که شوهرتان به مادرش وابسته است، دلیلی بر بد بودن او نیست. بهتر است او را دوست داشته باشید؛ سعی کنید رابطه خود را با او خوب کنید و هرگز در حضور شوهرتان از او بد نگویید.

در فرهنگ ما زنان با مادر شدن تمام توجه خود را به فرزندان خود معطوف می کنند؛ بنابراین کمی دلتنگی یا وابستگی عادی است. اما اگر این مسئله باعث تبعیت بی چون و چرای همسرتان شود، زندگی شما را مختل می کند.

اجازه دخالت به او را ندهید؛ برخی از توقعات بی جا را مدیریت کنید؛ به یاد داشته باشید تمام این کارها را در کمال احترام انجام دهید از بی احترامی به مادر شوهرتان بپرهیزید. چرا که عواقب بسیار بدی در زندگی‌تان به جای خواهد گذاشت.

درمان شوهر وابسته به مادر

در ابتدا بررسی کنید که آیا همسر شما به بلوغ عاطفی رسیده است یا نه؛ در صورتی که به این بلوغ رسیده باشد، می تواند همسر خوبی برای شما باشد.

شما باید با رفتار درست و حساب شده، به او کمک کنید تا در زندگی به تعادل برسد. در این مورد صبور باشید؛ چرا که نتایج مثبت آن را دیر یا زود خواهید دید.

در صورتی که این وابستگی آن قدر شدید است که زندگی شما را تحت تاثیر منفی قرار داده است، بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاوره خانواده به شما و همسرتان کمک می کند این علاقه به حد تعادل برسانید.

درمان شوهر وابسته به مادر

در پایان

وابستگی یک مرد به مادرش می تواند تحت تاثیر بسیاری از عوامل رخ داده باشد. ابتدا باید این دلایل بررسی شود، سپس درمان متناسب با آن در نظر گرفته شود.

یک مشاور خانواده دلایل وابستگی شوهرتان به مادرش را بررسی می کند و به شما کمک می کمند برخورد هدفمندی با او داشته باشید، تا وابستگی او به تدریج از بین برود و رابطه عاطفی سالمی با مادرش برقرار کند.

ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با ویژگی‌های مردان وابسته به مادر و راهکارهای درمان آن، آشنا کنیم. در صورتی که در این زمینه به مشاوره بیشتری نیاز داشته باشید، می توانید با کارشناسان ما در هم اندیشان در ارتباط باشید.

برای دریافت مشاوره تلفنی می توانید با شماره 9099071985 تماس بگیرید.

سوالات متداول

نشانه بارز مرد وابسته به مادر، چیست؟

مادر نفوذ زیادی بر پسرش دارد، طوری که بدون او تصمیم نمی گیرد و از هر فرصتی برای بودن با مادرش استفاده می کند.

با همسر وابسته به مادر چگونه برخورد کنیم؟

برخورد باید هدفمند و در جهت تصحیح رفتار او باشد. یک روانشناس خانواده می تواند شما را به خوبی در این زمینه راهنمایی کند.

اینستاگرام

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره