تخصصی مشاوره بگیرید برای هم اندیشی با بهتری مشاوران با ما تماس بگیرید
9099071985
مشاوره و روانشناسی خانواده هم اندیشان
0

درمان زود انزالی – بهترین روش های درمان زود انزالی

درمان زود انزالی

از مهم‌ ترین نیازهای یک انسان سکس می باشد و زوجین برای رفع این نیاز باید از سلامت جسمی برخوردار باشند. هر یک از طرفین در صورتی که مشکلی داشته ‌باشد، چه جسمی و چه روانی، توانایی این را دارد که بر رابطه و متعاقبا بر سکس  آنها اثر بگذارد.

دقت داشته ‌باشید که یکی از مشکلاتی که در رابطه‌ ی جنسی بسیاری از بانوان و مردان از آن رنج می ‌برند و اثر منفی بر اعتماد به نفس آن ها می‌گذارد، زود انزالی می باشد؛ خوشبختانه درمان زود انزالی وجود دارد. ما در این مقاله از هم اندیشان میخواهیم به درمان زود انزالی با روش های روانشناسی بپردازیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

منظور از زود انزالی چیست؟

نوعی اختلال در عملکرد جنسی آقایان وجود دارد که به آن زودانزالی می گویند. زود انزالی هنگامی اتفاق می افتد که شخص به ارگاسم می‌ رسد و زودتر از آنچه که خود یا شریک زندگی ‌اش می ‌خواهد، مایع منی خارج و یا آزاد می ‌شود.

این اتفاق موجب می‌شود، کمی بعد یا پیش از دخول و سکس یا همان رابطه جنسی، انزال رخ دهد. انزال زود رس توانایی این را دارد که برای شما و شریک جنسی شما یک تجربه ناامید کننده باشد و زندگی جنسی را برای شما کمتر لذت بخش نماید. در ادامه می خواهیم به علت های زود انزالی بپردازیم.

منظور از زود انزالی چیست؟

علت زود انزالی چیست؟

عوامل ایجاد کننده زود انزالی در یک طبقه بندی کلی، به 2 دسته تقسیم می ‌شوند؛ عوامل عاطفی و عوامل فیزیکی که به شرح زیر است:

  • عوامل فیزیکی و هورمونی

در سطح اکسی توسین و در عملکرد جنسی آقایان، مشکلات هورمونی نقش مستقیم دارند. مشکلات دیگر هورمونی که در عملکرد جنسی نقش بسرایی دارند عبارت اند از هورمون پرولاکتین، لوتئینیزه کننده و هورمون تیروئید.

در صورتی که اختلالی در عملکرد هر کدام از این هورمون‌ها ایجاد گردد، قادر است موجب به زود انزالی گردد. و هم سطح پایین دوپامین یا سروتونین، مواد شیمیایی در مغز که در هیجان و میل جنسی نقش دارند.  آلت تناسلی که به تحریک خیلی حساس می باشد، توانایی این را دارد که موجب به زودانزالی گردد.

  • عوامل عاطفی یا روانی

امکان دارد به خاطر مشکلات عصبی و یا مشکلات دیگر با شریک خود، در شما اضطراب ایجاد شده باشد و لذت کافی را موقع رابطه جنسی نبرید. و هم داشتن رابطه جنسی دوباره، بعد از یک دوره طولانی رابطه نداشتن موجب زودانزال خواهد شد. همچنین احساس گناه، عدم اعتماد به نفس، تحریک یا هیجان بیش از اندازه از دیگر علت های عاطفی و روانی حساب می ‌شوند.

علت زود انزالی چیست؟

  • خود ارضایی

خود ارضایی یکی از مواردی می باشد که در طولانی مدت امکان دارد موجب انزال زودرس شود. کلا به مالیدن یا لمس ناحیه هایی از بدن جهت ارضای جنسی یا ایجاد لذت جنسی توسط خود شخص، استمنا پفتخ خود یا ارضایی می‌ شود.

بعضی مطالعات انجام شده نشان می دهد، آقایانی که به مدت طولانی به تماشای فیلم های پورن و انجام خود ارضایی اعتیاد داشته ‌اند، خیلی زیاد در خطر ابتلا به این عارضه می باشند.

    دلایل روانشناختی زود انزالی چیست؟

  • استرس
  • افسردگی
  • وجود مشکلات در رابطه مابین زوجین
  • وجود نگرانی و اضطراب در مورد عملکرد جنسی
  • عدم کفایت یا احساس گناه
  • اعتقادات اشتباه و آموزش نادرست در مورد رابطه‌ جنسی
  • انتظارات غیر واقعی در خصوص عملکرد جنسی
  • سرکوب میل جنسی
  • عدم داشتن اعتماد به نفس
  • مشکلات عاطفی
  • بی ‌تجربگی جنسی
  • تازگی رابطه
  • تحریک یا هیجان بیش از اندازه

درمان زود انزالی چگونه است؟

بسته به دلیل، برای درمان زود انزالی راه های مختلفی وجود دارد. روش‌ های درمانی شامل مشاوره، رفتار درمانی و استفاده از بعضی داروها هستند. بیشتر علل انزال زودرس با مشاوره و یا رفتار درمانی جهت کمک به نگرانی های عاطفی، اضطراب عوامل یا عملکرد استرس زا که امکان دارد در ایجاد انزال زودرس تاثیر داشته باشند، درمان می ‌شوند.

    دلایل روانشناختی زود انزالی چیست؟

آن روش ها به شرح زیر می باشد:

1. ورزش کگل

ورزش کگل تمرینان ساده ‌‌‌‌‌ای می باشند که با به کار بردن آن توانایی این را دارید که جهت قوی ‌تر کردن عضله ها کف لگن انجام دهید. در ناحیه ‌‌ای بین باسن، این عضلات قرار دارند که در جای درست اندام‌ های تناسلی شما را نگه می‌دارد. با تمرین روزانه کگل، شما قادر هستید به تاخیر انداختن انزال خود کمک کنید و اختلال زود انزالی خود را درمان نمایید.

2. رفتار درمانی

رفتار درمانی شامل آزمایش روش‌های متفاوت برای به تاخیر انداختن انزال است. از انجام این روش‌ها هدف این است که به شما یاد دهد چگونه احساسات و بدن خود را کنترل نمایید. این روش ها عبارت اند از:

نگه داشتن انزال: با این روش، آلت تناسلی خود را تا نزدیکی نقطه ارضا یا انزال تحریک نمایید، بعد تحریک را به مدت سی ثانیه متوقف کنید تا موقعی که کنترل خود را مجددا به دست آورید. این تمرین «آغاز و توقف» را 3 یا 4 بار پیش از اینکه به ارگاسم برسید تکرار نمایید. تا زمانی این تمرین را انجام دهید که کنترل انزال را به دست آورید.

فشار درمانی: با استفاده از فشار درمانی تا نزدیکی نقطه ارگاسم، آلت تناسلی خود را تحریک کنید، بعد به آرامی به مدت 30 ثانیه سر آلت تناسلی خود را فشار نمایید تا نعوظ خود را از دست بدهید. پیش از این که به خود اجازه انزال بدهید، این روش را چندین بار تکرار نمایید. این تکنیک را تا زمانی تمرین کنید که کنترل در به تعویق انداختن ارگاسم خود را بدست آورید.

منحرف کردن تفکرات: با این تکنیک هدف این است که  در موقعی که از نظر جنسی تحریک می ‌شوید، بر روی چیزهای غیر جنسی معمولی، توجه خود را متمرکز کنید. برای مثال، اسم تمامی بازیکنان تیم ورزشی مورد علاقه خود یا در راهرو های فروشگاه اسم محصولات مورد علاقه خود را تجسم نمایید.

مشاوره: اگر دلیل زود انزالی شما عاطفی، روانی یا به علت مسائل مربوط به رابطه باشد، به دلیل افسردگی، اضطراب، استرس، احساس گناه در رابطه، از یک یا درمانگر جنسی یا روانشناسپ کمک بگیرید.

درمان زود انزالی چگونه است؟

3. مصرف داروها

داروهای ضد افسردگی، به خصوص مهارکننده‌ های بازجذب سروتونین از جمله فلوکسین، اسیتالوپرام، پاروکستین، سیتالوپرام، و سرترالین یا کلومیپرامین دارو های ضد افسردگی می باشند که توانایی این را دارند که به شما کمک کنند. قطعا عوارض جانبی این داروها را پیش از مصرف، با اورولوژیست خود در میان بگذارید تا مطمئن شوید که برای شما مصرف این داروها مناسب هستند.

اسپری‌ ها و کرم‌ های بی ‌حس ‌کننده که روی ساقه و سر آلت تناسلی استفاده می گردند که برای به تاخیر انداختن انزال، یکی دیگر از گزینه‌ های دارویی می باشند. بیشتر اسپری‌ ها یا  کرم های بی‌ حس کننده روی آلت تناسلی مالیده می‌ شوند و حدود ده تا سی دقیقه یا تا موقعی که در آلت تناسلی خود حساسیت کمتری احساس کنید جذب می‌ شوند. یکی دیگر از راهکارهای درمانی موقت، استفاده قرص تاخیری می باشد که برای درمان زود انزالی است.

نتیجه  گیری

میان مردان یکی از شایع‌ ترین اختلالات جنسی، زود انزالی می باشد. احتمال داده می‌ شود بین سی تا چهل درصد از آقایان در مقطعی از زندگی خود دچار زود انزالی می ‌شوند. بر اساس زمان تا انزال، 3 سطح کلی از شدت زود انزالی (خفیف، متوسط، شدید) تعریف شده‌ است که نوع خفیف آن کمتر از 1 دقیقه می باشد.

زود انزالی میان آقایان اختلالی شایع ولی قابل درمان می باشد. ما در این مقاله از هم اندیشان به زود انزالی و راه های درمان روانشناسی آن پرداختیم. در صورت نیاز بهد مشاوره در مورد زود انزالی، با شماره گیری 02191023933 با مشاوران مرکز مشاوره هم اندیشان در ارتباط باشید.

سوالات متداول

زود انزالی چه زمانی رخ می دهد؟

زود انزالی زمانی رخ می دهد که زودتر از آنچه که خود یا شریک زندگی ‌اش می ‌خواهد، مایع منی خارج و یا آزاد می ‌شود.

عوامل ایجاد کننده زود انزالی چیست؟

عوامل ایجاد کننده زود انزالی به 2 دسته تقسیم می ‌شوند؛ عوامل عاطفی و عوامل فیزیکی.

روش های درمان زود انزالی کدام اند؟

ورزش کگل، فشار درمانی و مصرف دارو ها روش های درمان زود انزالی می باشد.

اینستاگرام

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره